Почетна » светска литература

светска литература

Ликови во романот „Богородичната црква во Париз“

Во романот „Богородичната црква во Париз“ од Виктор Иго има многу ликови. Главни и споредни, поврзани меѓу себе или, пак, онакви што само ја раскажуваат …

Ликови во романот „Богородичната црква во Париз“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top