Ана Каренина (анализа и ликови)

„Ана Каренина“ од Толстој (анализа)   Романот „Ана Каренина“ од Толстој има сложена комозиција зашто целосно го опфаќа руското општество од втората половина на 19 […]

Ана Каренина (анализа и ликови) Прочитај повеќе »