Почетна » извици

извици

Извици

Извици се зборови со кои се изразуваат чувствени рефлекси, се обрнува внимание или се имитираат звуци. Најчесто, тие стојат на почетокот на реченицата и не

Извици Прочитај повеќе »

Scroll to Top