„Слово за празниците“ – Пејчиновиќ

„Слово за празниците“ е оригинален текст на Кирил Пејчиновиќ напишан на народен јазик, тетовски говор. Тоа е текст од книгата „Огледало“.

„Слово за празниците“ – Пејчиновиќ Прочитај повеќе »